Finale kobno za “Van Goga”

0

Prvo mesto: FK Gosau
 

Bambi je izgubio od FK Gosau sa 4:3, a Gromovi od Kafe "Van Gog" sa 4:1. U borbi za treće mesto Gromovi su dobili Bambi sa 2:1. U finalu FK Gosau je boljom igrom savladao Kafe "Van Gog" sa 4:2 i tako su zasluženo osvojili turnir.

 

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Vladan Jokić iz ekipe Kafe "Van Gog" iz Sent Galena, dok je pehar za najboljeg golmana dobio Mustafa Burim iz FK Gosau.

 

"Ove sezone je tačno tri decenije od kako se bavim fudbalom. Počeo sam daleke 1980. da igram fudbal i ove godine jubilarno branim za seniorsku ekipu FK "Vladimir Durković" kaže najstariji igrač turnira Ljubiša Milošević, rodom iz Orljeva kod Petrovca na Mlavi.

 

Drugo mesto: Kafe "Van Gog" iz Sent Galena
 

"Zadovoljan sam turnirom, mada su nam četiri tima otkazala učešće. Ali, sve u svemu dobro je. Turnir je uspeo, mada se nadam da će dogodine biti još masovniji. Zahvaljujem se svim ekipama koje su učestvovale, a takođe i vrednoj upravi i ljudima, koji su pomogli oko organizacije turnira", kaže trener FK "Vladimir Durković" Siniša – Siki Mladenović.

 

I ovaj turnir, kao i svi prethodni, protekao je bez ijednog incidenta, po čemu je FK "Vladimir Durković" kao organizator nadaleko poznat. Za zapisničkim stolom turnir je uspešno vodio Darko Kočić. Na ovom turniru su igrali i poznati fudbaleri, braća Stankovski, trojica iz jedne familije, Slobodan, Sergej i Srđan rodom iz Kragujevca. Takođe na turniru je bio poznati juniorski trener FK Herisau, Božo Šivčić sa ćerkom Kristinom i sinom Filipom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here