Finiks preko “stotke” i u porazu

0

Najefikasniji tim dosadašnjeg dela šampiona NBA lige, sa prosekom od 112 postignutih koševa po utakmici, Finiks Sans, čak ni u porazu ne silazi ispod "stotke".

 

Na gostovanju Lejkersima u Stejpls centru u Los Anđelesu, košarkaši Finiksa imali su najslabiji procenat šuta ove sezone – tek 36,5 posto, ali su i sa takvim procentom ubacili više od sto poena, što su činili na svakoj od deset prethodnih utakmica.

 

Na njihovu žalost, međutim, protiv Lejkersa bi nedovoljan bio i ovosezonski prosek, jer su "jezeraši" postigli čak 121 koš.

 

Predvodio ih je, po običaju, Kobi Brajant sa 29 poena, a sjajno mu je asistirao Endrju Bajnam "dabl-dabl" učinkom: 26 koševa i 15 skokova. Na suprotnoj strani potpuno su podbacili Amar Stodemajer i Džejson Ričardson. Prvi je pogodio tek dva puta iz 15 pokušaja i utakmicu završio sa osam poena, dok je Ričardson promašio sedam od devet šuteva i kraj susreta dočekao sa mizernih pet koševa.

 

Klivlend je u gostima nadigrao Majami 111:104. U pobedničkom timu briljirao je Džejms, koji je postigao 34 poena i imao četiri skoka i sedam asistencija, dok je Vilijams dodao 25. U poraženoj ekipi bolji od ostalih bili su Vejd sa 36 poena i Bisli, koji je ubacio 24.

Majami – Klivlend 104:111

L.A. Lejkers – Finiks 121:102
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here