EPA/Sergei Ilnitsky
Ruska policija (Foto: Arhiva)

Federalna služba bezbednosti Rusije sprečila je teroristički napad u Brjansku, priveden je pristalica ukrajinskih nacionalista, saopštio je Centar za odnose sa javnošću FSB-a.

„FSB je u Brjansku privela državljanina Rusije koji ispoveda ukrajinsku nacionalističku ideologiju. On je po nalogu predstavnika terorističke organizacije zabranjene u našoj zemlji učestvovao u pripremi diverziono-teroriričkog akta“, navodi se u saopštenju.
Kako se dodaje u saoštenju, njemu je oduzeta eksplozivna naprava koju je nameravao da upotrebi tokom terorističkog akta.
Protiv njega je pokrenut krivični postupak.

1 COMMENT

  1. SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here