Veliki skandal “drma” engleski fudbal posle objave u kojoj je istaknuto da je najskuplji desni bek u istoriji Premijer lige i zvezda Građana Kajl Voker organizovao orgije s prostitutkama usred pandemije korona virusa.

Kako prenose britanski mediji, i kako je sam fudbaler priznao, fudbaler je prvo imao orgije, a onda je pozvao sve da ostanu kod kuće. Ovo je zasmetalo jednoj od “učesnica” koja ga je odala medijima. Reč je o izvesnoj Luiz Meknamari (21).

– Čovek koji nas je pozvao u svoj stan predstavio se kao Kai, ali dolaskom tamo prepoznala sam o kome je reč. Pre nego što smo otišli u sobu, kolegici i meni platio je po 2.200 funti u gotovini. Ništa od ovoga ne bih otkrila javno da se Voker nije pokazao kao licemer. Trebao je da zna da ne može uveče da pozove strance na seks, a onda ujutro da drži predavanja svima kako treba da se čuvaju. On je licemer i čovek koji druge dovodi u opasnost svojim ponašanjem – ispričala je tabloidima Luiz.

Posle svega, Voker se svima izvinio.

– Želim javno da se izvinim zbog onoga što sam uradio početkom nedelje. Svestan sam činjenice da moje zanimanje nosi odgovornost nekoga ko je ujedno i uzor. Kao takav želim da se izvinim porodici, prijateljima, klubu, navijačima i javnosti što sam ih izneverio. Među nama su heroji koji u ovim teškim trenucima čine ključnu razliku i želim da istaknem njihovu neverojatnu žrtvu u spašavanju tuđih života. Ono što sam ja radio je u potpunoj suprotnosti s onim što sam morao da radim u vreme izolacije – rekao je Voker.

Mančester Siti je saopštio da je olakđavajuća okolnost što je igrač sam priznao prekršaj i izvinio se, ali i potvrdio da je pokrenuo istragu o čitavom događaju. Očekuje se da ga klub kazni oduzimanjem dve nedeljne plate što je oko 260.000 evra.

1 COMMENT

  1. zasto je to za novine?
    pretpostavljam da se radilo o kupoprodaji.
    A ko zna da li je sve teklo uljudno i otmeno ili divlje i nekontrolisano.
    ako su prostitutke zenskog pola – tek onda nema razloga za cudjenje i galamu.
    Mislim ja, a mozda sam se i zazekio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here