Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Inđije u zanimljivoj završnici meča 8. kola Linglong Superlige Srbije.

 

 

Uspeli su izabranici Vladana Milojevića da upišu pobedu u novom meču, ovog puta protiv Inđije. Poveli su gosti u 35. minutu posle gola Branislava Tomića pa se i sa tim rezultatom otišlo na predah.

Ipak, u drugom poluvremenu činilo se da drže pod kontrolom gostujući igrači ali je pred sam kraj meča viđen totalni preokret! Pobedu je odneo tim iz Ljutice Bogdana i to za samo dva minuta – oba gola postigao je Milan Pavkov i oba sa bele tačke.

Crvena zvezda – Inđija 2:1 (0:1)

(Pavkov 87, 89 – Tomić 35)

Zvezda je pokušavala celo poluvreme da dođe do gola i to je i uspela za samo dva minuta! Dva puta je arbitar pokazao na belu tačku, oba puta je bio precizan Milan Pavkov.

U 87. minutu dosudio je sudija penal za Zvezdu. Vukanović pada posle duela sa igračem Inđije i Igor Stojiljković svira jedanaesterac.

Već u 89. minutu ponovo je sudija pokazao na belu tačku i novi penal za Zvezdu. Pavkov opet siguran i Zvezda preokreće! Preković je napravio penal. Zvezda je izjednačila, strelac Milan Pavkov sa bele tačke. Prethodno je arbitar očigledno oštetio Inđiju, pošto je okarakterisao penalom situaciju u kojoj je Vukanović oboren od strane Vidića van kaznenog prostora.

Počelo je drugo poluvreme …

Od početka meča Zvezda je imala inicijativu, ali je posustala nešto posle pola sata igre. U 35. minutu do gola stiže Inđija preko Branislava Tomića. Lopta se odbila na više od trideset metara posle prekida, Tomić je šutira veoma snažno i daje vrlo lep gol. Upravo ovaj gol je prvi koji je Zvezda primila ove sezone pred svojim navijačima.

Pred početak meča, Fudbalski savez Srbije uručio je nagradu Mateu Garsiji za najlepši postignut gol u prethodnom kolu protiv Vojvodine.

U dosadašnjem delu prvenstva, izabranici Vladana Milojevića nalaze se na trećem mestu (15 bodova), dok je Inđija na desetom mestu (7 bodova).

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Degenek, Milunović, Rodić, Kanjas, Jovančić, Garsija, Ivanić, Van la Para, Pavkov.

Inđija: Preković, Dimitrijević, Rogač, Vidić, M. Ilić, Bosančić, Tomić, Bjeličić, Dimitrov, Milosavljev, B. Ilić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here