Gejtilijeva sahrana posle obdukcije

0

 

Stiven Gejtili

Gejtili (33) je u Španiji bio sa svojim dugogodišnjim partnerom Endijem Kauelsom, a veruje se da je preminuo pošto je zaspao na sofi posle noćnog provoda u kojem je bio sa dečkom. Prema nekim saznanjima, par je u svoj luksuzni apartman doveo još jednog muškarca.

 

 

Portparol Gejtilijevih, advokat Džerald Kin, kaže da u ovom teškom trenutku porodica nalazi utehu u činjenici da za Stivenovu smrt nije vezan nikakav skandal.

 

"Obavešteni smo da nije reč o ubistvu ili samoubistvu. Ova tragična nesreća nije u vezi ni sa drogom, ni sa svađom, ni sa tučom… Porodica se nada da će Stivenovo telo biti u Irskoj do kraja nedelje, kako bi u Dablinu bila obavljena sahrana“, zaključio je Kin.

 

Preostala četvorica članova benda "Bojzoun“ izdala su saopštenje, u kojem izražavaju veliko žaljenje zbog neočekivanog gubitka prijatelja.

"Stiven je bio predivan čovek, i telom, i duhom. Naša ljubav i saosećanje su sa Endijem i Stivenovom porodicom. Volimo te i zauvek ćeš nam nedostajati“, stoji, izmešu ostalog, u saopštenju benda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here