Geometar prodavao marihuanu vodniku i veroučitelju

0

Kako je navedeno, Vulovića je policija sinoć uhvatila na delu, kako prodaje 1,3 grama marihuane Dejanu Miličiću (30) iz Smederevske Palanke, vojnom licu u činu starijeg vodnika, zaposlenom u kasarni Vojske Srbije.

Nakon pretresa Vulovićevog stana, zaposlenog u Službi za katastar nepokretnosti u Smederevskoj Palanci, pronađeno je još 22,4 grama marihuane.

"Jedan od kupaca je i Gabrijel Ranković (28) iz Velike Plane, veroučitelj u nekoliko osnovnih škola u tom mestu", navodi Policijska uprava u Smederevu.

Vulović je uhapšen u nastavku policijske akcije "Morava" zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On se tereti da je od početka godine prodao 250 grama marihuane ukupne vrednosti 150.000 dinara trinaestorici osoba sa područja Smederevske Palanke i Velike Plane.

Protiv svih osoba će biti podneta krivična prijava, a prvoosumnjičeni Vulović će, u zakonskom roku, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, navedeno je u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here