Georgieva devojke vrebaju čak i sa krovova

0

Devojke na neobične načine pokušavaju da se približe pevaču: Vlado Georgiev
 

– Javni poziv, kao što je moj, nosi mnogo nepredvidivih situacija. Nije sve tako divno i jednostavno kao što se ljudima čini. Pored mnogo dobrih i vaspitanih fanova, ima i izuzetaka koji ne spadaju u tu grupu, a za neke bih rekao i da su ekstremni. Tako sam jednom zatekao devojku kako sedi na vrlo strmom krovu preko puta mog dnevnog boravka. Na moje pitanje: „Šta radiš tu?“, ona mi je vrlo smireno odgovorila: „Gledam te“. Kasnije sam od komšija saznao da je ona tu sedela i ranije, a da to nisam znao. Sličan slučaj desio se i s devojkom koja je spavala pred mojim vratima – kaže Georgiev za „Blic“.


 

Obožavateljka spavala na Georgievom pragu

 

On dodaje da neki fanovi čak idu kod njegovih roditelja.

 

– Postoje osobe koje dolaze kod mojih roditelja i pričaju im o svojim fantazijama. Srećom, nema mnogo takvih slučajeva. Vremenom sam naučio da se sklonim i zaštitim od toga – kaže pevač.

 

Vlado kaže da ga to ne sprečava da se posveti pripremama za koncert.

 

– Na tom događaju radi više od 200 ljudi. Sinoć sam razgovarao i s Dominikom Milerom, Stingovim gitaristom, koji mi je potvrdio dolazak. Međutim, kada sam ga pozvao, javio mi se Sting, ali ga nisam prepoznao, pa smo se ispričali 20 minuta. Na kraju mi je poželeo sreću na koncertu – kaže pevač.

 

Bez saradnje sa Brenom

Georgiev tvrdi da nema istine u medijskim navodima da će sarađivati s „Grand produkcijom“ i da će snimiti duet s Lepom Brenom.

– To nema nikakve veze sa realnošću. Nikada nije bilo ni govora na tu temu. Bobu i Brenu privatno poznajem i u tom svojstvu se i viđamo – kaže Vlado.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here