Džejms Gist se dobro snašao u Zvezdi, ali tokom meča u Atini nije se osetio kao stranac.

 

Veteran se vratio u glavni grad Grčke gde je za sajt Eurohups razgovarao o crveno-belom dresu. Govori o svojim uspomenama u Panatinaikosu i životu u Atini.

Nije mi ovo prvi put da menjam ekipe, a tokom leta sam radio prilično naporno i za tim je to bilo jako dobro. Imao sam i druge opcije, ali Zvezda je bila najbolja opcija za mene jer sam dobio šansu da igram za tim koji ima sjajne navijače, ali teško je igrati u praznoj hali, pogotovo kada si igrač koji zavisi od energije, tako da sam odabrao da dođem u Crvenu zvezdu. Takođe, ja sam neko ko voli da pobeđuje i želim da pomognem ekipi da nastavi da pobeđuje pošto nisam čovek koji igra košarku samo da bi igrao – rekao je Gist.

Gist je upitan da li je mogao da zamisli sebe u crvenom, pošto je poznat rivalitet njegovih bivših timova sa ekipama koje nose crveno.

– Igrao sam već u crveno-belom, prvo dok sam studriao na Merilendu, pa i u Kubanu kasnije i sve je to bilo pre dolaska u Panatinaikos, a većina stvari koje imam su crvene, crvena je moja omiljena boja kada se radi o garderobi – izjavio je američki košarkaš

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here