EPA/ MANUEL LOPEZ
Danijel Redklif

Britanski glumac Danijel Redklif konačno je progovorio o tome kako se odao alkoholu u trenutku kada je bio na vrhuncu slave.

Redklif, najpoznatiji po svojoj glavnoj ulozi u “Hari Poter” serijalu, pričao je o padu samopouzdanja i svojoj borbi sa tim problemom.

– Definitivno sam krenuo previše da pijem pred kraj snimanja filmova o Hariju Poteru. Nakon što se snimanje završilo, uspaničio sam se i nisam znao kako dalje. Nije mi se sviđalo ko sam kada bih bio trezan – rekao je Redklif u intervjuu za Radio 4.

Takođe, otkrio je i kako je trezan još od 2010. godine i da je “veoma, veoma srećan” što je alkohol ostavio još kao mlad.

– Taj problem postoji u mojoj porodici, generacijama unazad. Definitivno ne kod mojih majke i oca, da dodam – kaže Redklif.

On je govorio i o tome sa ćime se sve suočavao zbog toga što je, tako mlad, imao bogatstvo od 90 miliona funti.

– Imao sam ludu sreću. Mislim da verovatno imam nekakav osećaj krivice jer mi se, tako mladom, desilo nešto tako neverovatno – bio je iskren glumac.

Iako je veoma popularan zbog “Hari Poter” franšize, i dalje mu je veoma teško da ostavi pečat nekom drugačijom ulogom, piše Mirror.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here