Glumac postao vegan: „Moj seksualni život je sada mnogo bolji!“

EPA/Nina Prommer
Dolf Lundgren

Poznati glumac Dolf Lundgren odlučio je da promeni način ishrane nakon što je pogledao dokumentarni film o kojem svi pričaju, a reč je o filmu „The Game Changers“.

Film je producirao Džejms Kameron i u njemu se tvrdi da konzumiranje bilo kakvih životinjskih proizvoda, uključujući meso, ribu, jaja i mlečne proizvode, može smetati fizičkim predispozicijama za sport, ostaviti posledice po srce, oslabiti seksualnu funkciju i dovesti do prerane smrti.

Međutim, zato što „The Game Changers“ iznosi samo jednu stranu činjenica, često iz kontroverznih izvora i izvodi velike zaključke iz malih istraživanja, našao se na udaru kritika.

Kako je Lundgren otkrio gostujući u emisiji „Good Morning Britain“, za ovaj dokumentarac je saznao preko prijatelja Arnolda Švarcenegera.

„Pogledao sam ga i zaključio sam da ću probati“, objasnio je voditeljima Pirsu Morganu i Suzani Rid kako je odlučio da pređe na vegansku ishranu.

Oni su mu spomenuli da su pronašli potvrdu toga da takva ishrana poboljšava seksualni život pa su ga upitali da li je i sam primetio promene na tom polju.

„Pa, već je bio sasvim dobar. Sada se poboljšao za 50 odsto“, našalio se glumac i dodao kako je on rođeni ljubavnik, a ne borac.

Iako se možda šalio po pitanju intimnog života, tvrdi da od kada je prešao na vegansku ishranu, ima mnogo više energije.

1 KOMENTAR

  1. Швеђани и њихов сексуални живот, то је прича за себе. Зато говоре о томе кад год им се укаже прилика. Највећу геј параду на свету имају баш Швеђани.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime