Promo

Povoljni razgovori i SMS poruke – Talk&Text aplikacija koja povezuje Srbiju i sve vas koji živite u Nemačkoj.

Ako do sada niste čuli za ovu aplikaciju, sada je pravo vreme da pročitate više o njoj i da preuzmete aplikaciju besplatno. GO4YU Calling omogućava da se čujete i dopisujete sa članovima porodice, prijateljima i rodbinom po najboljim cenama. Sve što treba da uradite jeste da besplatno preuzmete aplikaciju GO4YU Calling, registrujete se, nakon čega ćete dobiti 076 srpski broj i Welcome paket sa 60 minuta i 600 SMS poruka ka Srbiji koje možete da iskoriste u periodu od 30 dana od dana registracije.

U Srbiji aplikacija nije potrebna. Od trenutka kada dobijete 076 broj vaši u Srbiji mogu da vas pozivaju i sa fiksnog i sa mobilnog telefona iz mts mreže po neverovatno niskoj ceni poziva – za samo 1,20 din/min, koliko iznosi i cena jedne SMS poruke.

Svi korisnici Android telefona aplikaciju mogu da preuzmu sa Google Play prodavnice a korisnici iPhone-a sa App Store-u.

Za više informacija o GO4YU Calling aplikaciji posetite sledeći sajt. Uz GO4YU Calling aplikaciju vaša komunikacija sa rodbinom i prijateljima nikad nije bila lakša, brža i bolja!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here