Gomans dolazi u Vojvodinu

0

Holanđani tvrde da su se klubovi dogovorili i da je ostalo da napadač sa Vojodinom samo još treba da dogovori uslove saradnje.

Gomans je igrao za holandske klubove Fortunu Sitard, Ekselzior Roterdam, MVV Mastriht, Vitese i Rodu i belgijske Vesterlo i Ruselar.

 

Rođen je 20. februara 1983. godine, visok je 190cm.

 

U Viteseu je u sezoni 2007/08 odigrao 27 utakmica i postigao sedam golova, sezonu kasnije u Ruselaru ima samo dva nastupa i 119 minuta na terenu, a prethodne jeseni za 288 minuta u igri nije postigao gol.

 

Vojvodina je u utorak angažovala iskusnog defanzivca Duška Đuričića, koji je u karijeri nastupao za Mornar iz Bara, OFK Beograd, Sion, Sedan, Lokeren, Hapoel, Paderborn i Apolon iz LImasola. Đurišić je rođen 20. decembra 1977. godine, visok je 190cm, a sa Vojvodinom je potpisao ugovor na četiri godine.

Novosađani su pripreme za nastavak sezone započeli još 9. januara na terenima "Vujadin Boškov" gde će vredno trenirati do 30. januara. Potom sledi put u sunčanu Antaliju, gde će trener Babić sigurno skratiti spisak kandidata za nastupe u prolećnom delu sezone.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here