Goran Knežević pojačava redove naprednjaka?

0

PORASLA MU POLITIČKA CENA: Goran Knežević

Knežević ne krije da je to njegov, već drugi susret sa vrhom SNS-a.
Pre mesec dana se video sa Vučićem i Tomislavom Nikolićem sa kojima je dobar iz vremena dok je bio poslanik DS-a u Skupštini Srbije, i razmenio mišljenje o političkoj situaciji.

– Novo viđenje sa Vučićem bilo je neplanirano, ali smo popili piće i porazgovarali, a medije su verovatno izvestili konobari -kaže on i priznaje da se prethodnih meseci video sa više političara.

Kako "Vesti" saznaju, Knežević se nedavno sreo ne samo sa predstavnicima Lige socijaldemokrata Vojvodine već i sa funkcionerom DSS-a, biznismenom Nenadom Popovićem.

Kao povod niza susreta sa ljudima iz sveta politike, bivši šef vojvođanskog DS-a navodi prikupljanje informacija i analizu društvene situacije da bi odlučio kako će se politički angažovati.

Da je SNS zainteresovan za njega stigla je potvrda od Aleksandra Vučića, koji kaže da je Knežević dobrodošao kao čovek koji je mnogo učinio za razvoj srednjeg Banata i da bi im njegov prelazak "mnogo značio".

 

 

 

Iz DS ni glasa

 

Goran Knežević neće žuriti sa političkim angažmanom. Formalno je još član DS-a jer se nije ispisao iz stranke, a niko od demokrata nije ga kontaktirao – kaže sagovornik "Vesti" blizak bivšem zrenjaninskom gradonačelniku. On tvrdi da su optužbe Kneževića da je oštetio budžet Zrenjanina za preko 150 miliona dinara, "namestili potpredsednik DS-a Bojan Pajtić i vojvođansko rukovodstvo stranke".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here