EPA/Alexander Becher
Ričard Grenel

Bivši izaslanik SAD za dijalog Srbije i Kosova Ričard Grenel istakao je da su svi navijači u restoranu u Beogradu proslavili pogodak Amerike protiv Irana na Svetskom prvenstvu u Kataru.

“Ceo restoran u Beogradu slavi kada Amerika da gol”, naveo je Grenel na Tviteru.

U utakmici poslednjeg kola grupe B Svetskog prvenstva u Kataru SAD su savladale Iran sa 1:0 i plasirale su se u osminu finala gde će igrati protiv Holandije.

4 COMMENTS

    • Амери су увек били пријатељи Срба али и непријатељи свих оних који су покушали са инфилтрацијом нај јаче економије на свету са којекавим криминалним, “идеолошким” будалаштинама.

  1. Od kud on zna šta rade ljudi u restoranima u Beogradu. Ja mislim da od kad je izgubio vlast, on sada stalno zivi u Beogradu i od tamo daje sve svoje izjave. Nek on piše šta hoče jel više nemaju nikakvog vrednosti. Eto njegov pamet.

  2. Šta je tebi,da li si dobro?!??Oni nama prijatelji?!!!To je država siledzija koja nema prijatelje,a cilj im je da u budućnosti pokore i Evropu.A glupava eu to nikako da shvati,pa stradamo svi.Jel’ su nam prijatelji zato što imaju bazu na Kosovu i žmure na šiptarska iživljavanja nad Srbima?Moooreee..nisi ti dobro nikako!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here