Tanjug
Ričard Grenel

“Pitanje razmene teritorija nikada nije pomenuto u mom prisustvu, za mene lično to nije dobra opcija”, izjavio je izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, prenosi Gazeta Ekspres.

Grenel je u intervjuu za T7 rekao da nikada nije razgovarao sa Tačijem i Vučićem o razmeni teritorija, kao rešenju između Kosova i Srbije.

– Nikada. Nikada to nije postavljeno kao pitanje u mom prisustvu i kao što rekoh, to nije nešto što sam video ili da se pričalo o tome i usput, dozvolite mi da budem vrlo jasan. Ovo sam rekao i ranije. To smo rekli na Tviteru, objavili smo izjave za štampu, kada su oni tražili. Ovo nije prvi put da nam je jasno da su ove priče samo puke glasine, jednostavno su glasine – rekao je Grenel.

Upitan da li je razmena teritorija dobra opcija za njega, Grenel je to isključio.

– Za mene lično to nije dobra opcija. Ne vidim to kao opciju – rekao je američki izaslanik.

3 COMMENTS

  1. Nema razmene u pravu je .!! Gernel GWMT prema njegovom planu Kosovo je i Preševo,Medvedža,i Bujanovac dakle kad dodaši Niš pa i Sandžak i tako postane u,Kosovo u celosti isto ko što smatraju Vojvodinu ko novu Republiku za 2027 to je plan Gernel GWMT al nazalost niko to ne želi da cuje od nas al vidjeti hoče sigurno i to uskoro da več čujem vas bitče rata i bla bla bla neče biti ništa jer tako traži Rusija i Amerika trenutno u svojim tajnim dogovorima nažalost po nas jeste tako.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here