N. Đurović

Grupa migranata napala je u ponedeljak ženu u Ulici patrijarha Varnave na Vračaru, kada je pokušala da ih zaustavi u krađi stvari iz dvorišne ostave.

Samo pukom srećom i zahvaljujući reakciji komšija i prolaznika ona je samo lakše povređena, a uhapšeni su i vinovnici incidenta koji je mogao da se završi tragedijom, prenose Novosti.

Sve se dogodilo oko 14 časova. Na ovoj adresi se inače nalaze i objekti predviđeni za rušenje i u njih su se uselili migranti koji, prema priči stanara, često kradu i uzimaju stvari iz okolnih stanova i objekata.

“Komšinica je naišla i videla ih, a prepoznala je i svoje stvari koje su migranti pokušali da uznesu. Oni su bili u blizini kapije i potrčala je ka njima kako bi ih zaustavila”, čuli su novinari od žene koja je očevidac događaja. “Oni su krenuli bodežom ka njoj kada smo naišli suprug i ja i potrčali smo da joj pomognemo”.

Na viku su reagovali i prolaznici i uleteli su da pomognu, a iz stana je izašao i sin napadnute žene, koga su migranti pokušali da rane šilom.

“Nastao je opšti metež, pozvani su policija i Hitna pomoć. Oni su ubrzo stigli i uhapsili dvojicu migranata. Trojica su pobegla. Policija je ušla u objekte u kojima oni borave i tamo zatekla još nekolicinu”, rekla je žena očevidac.

3 COMMENTS

  1. Tako izgleda zahvalnost za pruzenu pomoc u nevolji. Zahvalijte se onima koji na silu – i bez referenduma – pokusavaju da zemlju sasvim uniste. Ima lio nekog na vlasti, a da nije potomak “drugova”?

  2. A zasto u tekstu ne pise da su odmah po privodjenju, migranti pusteni?! Za koga i u čije ime radi i postoji nasa policija! Ko stoji iza ovakve vrlo opasne podrske tom ološu? Da li zvanicna vlast ili korumpirani pojedinci? I po čijem naredjenju.

  3. Prosle godine je u ulazu blizu zeleznicke stanice napadnuta zena i kobajagi je migrant uhapsen .Gde je on sta je s njim to niko ne zna .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here