EPA/LYNNE CAMERON

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da fudbaleri engleskog kluba nemaju vremena za slavlje posle osvajanja evropskog Superkupa, pošto ih za vikend očekuje težak meč protiv Njukasla u Premijer ligi, prenose britanski mediji.

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su sinoć Superkup Evrope, pošto su u Atini pobedili Sevilju posle penala ukupnim rezultatom 6:5. Utakmica je posle 90 minuta završena bez pobednika, 1:1.

Odlučujući penal za Sevilju nije iskoristio srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, pošto je njegov udarac zaustavila prečka.

“Sutra ćemo da budemo još srećniji nego danas, sada nam sledi oporavak. Neće da bude ni kapi alkohola, moramo da se oporavimo koliko god možemo. Želeo bih iz Grčke još jednom da se zahvalim čelnicima Prmeijer lige, pošto su nam dopustili da igramo u subotu, a ne u nedelju ili u ponedeljak. Puno hvala”, rekao je ironično Gvardiola.

Mančester siti će u subotu od 21 sat na svom terenu dočekati Njukasl. Gvardiola je postao prvi trener koji je sa tri različita kluba (Barselona, Bajern, Mančester siti) stigao do trofeja Superkupa.

Gvardiola je rekao da bi jedan od najboljih igrača Mančester sitija na sinoćnjem meču Kol Palmer mogao uskoro da napusti klub.

“Ne znam šta će da bude sa njim. Mislim da želi da ode iz Mančestera. Sada stvarno ne znam šta će da se dogodi, pošto mislim da neće da ode na pozajmicu. Ili će da ostane u Mančester sitiju ili ćemo da ga prodamo do kraja prelaznog roka. Igrao je vrhunski protiv Sevilje”, naveo je menadžer Mančester sitija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here