Halo Srbija za jedan cent!

0

Telekom Srbija
 

Šta GO4YU omogućava našim ljudima u Americi?

– Kada su najvoljeniji daleko, na relaciji Srbija – Amerika, veze moraju da se održavaju i neguju. Pod GO4YU brendom ponudili smo usluge mobilne i fiksne telefonije po ceni lokalnog poziva. GO4YU omogućava našim ljudima u Americi da budu u kontaktu sa svojim najbližima koji koriste fiksnu ili mobilnu mt:s mrežu Telekoma Srbija, po ceni  već od 0,01 dolar po minutu. Sa fiksnog ili mobilnog telefona, naši u Americi   mogu kristalno jasno da čuju svoje najbliže u Srbiji, bez prekida i bez smetnji. Ova komunikacija je dvosmerna – rođaci i prijatelji iz Srbije mogu da zovu Ameriku za 0,99 dinara po minutu.

POVOLJNO TELEFONIRANJE U SRBIJU ZA NAŠE LJUDE IZ AMERIKE ZAHVALJUJUĆI TELEKOMU SRBIJA

Kada i kako naša dijaspora u Americi može da počne da koristi GO4YU usluge mobilne telefonije?

– Mogu da počnu već danas, kupovinom GO4YU SIM kartice i odgovarajućeg prepaid paketa sa minutima, porukama ili Internetom, koji pokrivaju teritoriju Amerike i minutima za pozive ka Srbiji, po ceni već od 35 dolara. Ova SIM kartica se naručuje preko web sajta www.go4yu.com. Uz  jednu SIM karticu, naši korisnici u Americi imaju na raspolaganju dva broja  – američki za pozive u SAD i 066 broj da pozivaju i primaju pozive iz Srbije. Korisnici mogu da prenesu broj koji već koriste Americi u GO4YU mrežu na vrlo jednostavan način.

Telekom Srbija
 

Rekli ste da postoji i opcija komunikacije sa Srbijom sa fiksnog telefona po ceni lokalnog poziva. Kako to funkcioniše?

– Tako je, ovaj telefonski saobraćaj se odvija kupovinom GO4YU telefona sa srpskim pozivnim kodom 076, koji se naračuje preko web sajta www.go4yu.com. Na raspolaganju su dva prepaid paketa sa 500 ili 1.000 minuta za pozive ka Srbiji po ceni od 13,99 i 22,99 dolara. Korišćenje usluge je jednostavno i lako, potrebno je povezati GO4YU telefon na Internet, preko mrežnog kabla i naša milionska dijaspora u Americi će moći da razgovara sa svojim rođacima i prijateljima u Srbiji po ceni lokalnog poziva.

Da li postoje još neke pogodnosti GO4YU koje niste pomenuli?

– Svako ko postane korisnik GO4YU mreže dobija mogućnost da  tri meseca besplatno prati EX-YU paket sa  preko 60 TV kanala,  na svom računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. Sadržaj paketa je prilagođen našim ljudima iz dijaspore jer pokriva pored nacionalnih kanala i regionalne TV stanice, a postoji i mogućnost   besplatnog   iznajmljivanja i gledanja domaćih filmova i serija.

Kakvi su dalji planovi?

– Želimo da u narednom periodu svakom GO4YU telefonskom pretplatniku dodelimo mobilni novčanik koji će biti mala pretplatnikova banka, dostupna 24 sata. Prva usluga je slanje novca brzinom SMS poruke i po ceni SMS poruke. Znamo koliko je važno našima u dijaspori da pomognu svoje u Srbiji koliko god mogu. Uvođenjem usluge mobilnog novčanika slanje novca u Srbiju će im biti znatno olakšano.

Po ceni lokalnog poziva

"Pod GO4YU brendom ponudiili smo usluge mobilne i fiksne telefonije po ceni lokalnog poziva, kaže Miljan Orlović", marketing koordinator GO4YU projekta Telekoma Srbija

Šta biste poručili vašim korisnicima na kraju ovog razgovora?

– Pozivam ih da posete sajt www.go4yu.com i da se pridruže GO4YU mreži, jer je je to najbolja veza između Amerike i Srbije, kaže naš sagovornik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here