Ne damo Nastasića za ‘dž’

0

Reuters/D.S.
Ili ozbiljna ponuda ili ostaje "građanin": Matija Nastasić
 

Britanski mediji su prethodnih dana pisali da je Nastasić na izlaznim vratima Sitija, kao i da je za njega zainteresovano nekoliko klubova, među kojima je i nemački Šalke. 

Takođe, u istoj poziciji nalazi se još jedan fudbaler šampiona Premijer lige, Skot Sinkler. 

"I Nastasić i Sinkler rade sa nama bez ikakvih problema. Oni su deo ekipe. Videćemo da li će biti dobrih ponuda i za njih i za klub. Ako ih ne bude, oni ostaju ovde", rekao je Pelegrini, prenosi BBC. 

Mančester siti u poslednje vreme ima dosta problema s povredama napadača, a novinare je zanimalo da li će ekipu pojačti napdač Svonsija Vilfred Boni. 

"Odgovoriću vam na to pitanje kada budem imao više informacija. Mi smo prethodnog meseca analizirali situaciju i shvatili da nam je potreban jedan napadač. Trenutno razmatramo ko je najbolja opcija za nas", dodao je. 

Na pitanje novinara da prokomentariše medijske navode da će napustiti Siti i preuzeti Barselonu, Pelegrini je rekao da je srećan u Mančesteru i da ne razimšlja o preuzimanju katalanskog kluba. 

Njegova ekipa sastaće se sutra sa Evertonom u 21. kolu Premijer lige.

"Očekuje nas težak duel s Evertonom. Oni možda nisu u najboljoj formi, ali imaju veoma dobru ekipu. Ukoliko želimo da nastavimo niz dobrih rezultata moraćemo da odigramo na veoma visokom nivou, kao i svaki meč u poslednje vreme", kazao je Pelegrini. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here