Hanka Paldum, pevačica iz Bosne i Hercegovine, pre dva dana upoznala je Novaka Đokovića dok je srpski teniser bio u poseti Sarajevu, a taj susret ostavio je na nju jak utisak.

Najbolji teniser sveta bio je u trodnevnoj poseti BiH, gde mu je domaćin, tokom posete „Bosanskim piramidama“ bio Semir Osmanagić. Tokom posete upoznao se sa pevačicom.

– Ja sam sa Semirom inače dobar prijatelj. Često se čujemo. Kada sam čula da je Novak došao posetiti piramide, poslala sam Semiru poruku podrške. Rekla sam mu da se njegov dugogodišnji trud isplatio i da je ovo na neki način njegov trijumf. Mi u BiH inače uvek pokušavamo da tražimo ljudima mane pre nego da ih pohvalimo, a mislim da je Semir ovog puta zasužio sve pohvale. Poslala sam mu poruku u tom smislu, a on je to preneo Novaku. Spomenuo mu je moju pjesmu ‘Crne kose raspletene bujne’, pa su se njih dvojica dogovorila da me pozovu. Ne znam ko je to predložio, nije ni važno, a ja sam se naravno rado odazvala pozivu – rekla je Paldum za „SportSportba“.

– Za mene je velika stvar kada dođe jedan tako veliki čovek, jedna gromada, u našu BiH – dodala je proslavljena pevačica.

Paldum je otkrila šta je, između ostalog, rekla najboljem teniseru na svetu.

– Kroz druženje s njim shvatila sam da Novak nije slučajno toliko uspešan. On je jedna tako divna i skromna duša. Samo sam mu rekla blago majci koja te je rodila i ženi koja te ima.

Pre deset godina na internetu se pojavio snimak kako Novak peva pesmu „Crne kose“ od slavne pevačice.

– Znam da on uvek peva tu pesmu kada god slavi neku pobedu ili trofej posle turnira – rekla je Hanka za kraj.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime