EPA/Etienne Laurent
Vlasnik Pari sen Žermena Naser el Helaifi

Vlasnik Fudbalskog kluba Pari Sen Žermen Naser el Helaifi nije dobro podneo ispadanje svog tima iz Lige šampiona, a bes je iskalio na kome je stigao.

Pari Sen Žermen je doživeo potpuno neočekivan poraz od 3:1 protiv Real Madrida, s obzirom da je do 61. minuta vodio sa 2:0 ukupnim rezultatom, a onda primio tri gola od Karima Benzeme.

Najveću polemiku izazvao je prvi gol Madriđana, kada je Benzema, prema mišljenju većine pa i Parižana, faulirao golmana Donarumu neposredno pre izjednačujućeg gola.

Kako prenose španski mediji, El Helaifi je posle meča uleteo u svlačionicu sudija i verbalno napao glavnog arbitra Danija Makelija i delegata Karlosa Davilu, a u svemu mu se pridružio sportski direktor kluba Leonardo.

“Predsednik i direktor PSŽ su bili agresivni i pokušali su da uđu u sudijsku svlačionicu. Sudija im je rekao da izađu, a oni su blokirali vrata i predsednik je namerno krenuo da udara opremu jednog od sudija”, navedeno je u izveštaju UEFA.

Dodaje se i da je El Helaifi lomio inventar stadiona “Santjago Bernabeu”, dok je tamošnji novinar Havijer Eraes preneo da je El Kelafi pretio jednom zaposlenom u Real Madridu zbog toga što je snimao njegovo ponašanje.

“Ubiću te”, navodno je rekao El Helaifi, prema rečima pomenutog novinara.

Katarski milijarder je nedugo zatim u pratnji svog telohranitelja napustio stadion i situacija nije dodatno eskalirala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here