EPA/VALDRIN XHEMAJ
Ramuš Haradinaj

Kosovski premijer u ostavci i predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je dokumentovanje i argumentovanje svih srpskih zločina na Kosovu obaveza budućih generacija i istorije.

On je to rekao tokom promocije knjige “Zemlja prekrivena grobovima” Dibrana Filija, navodeći da su Albanci u istoriji “dva puta prolivali krv u nastojanju da zaštite svoja prava”.

Izrazivši zahvalnost autoru knjige, Haradinaj je na svojoj Fejsbuk stranici naveo da će ona pomoći mlađim generacijama da ne zaborave “oslobodilački rat i uzvišenu žrtvu mučenika nacije”.

2 COMMENTS

  1. Požuri Hari da i tu laž proturiš dok ti aMerika čuva ledja.Inače ti leševi o kojima govorš su srpski i da te podsetim:vaša zlodela još nisu izašla na svetlost dana,ali kad izadju nećete crveneti samo vi već i deo medjunarodne zajednice koji je s vama učestvovao u tome.A ti sad pričaj svoju bajku-polako se svetla pale i kad sve zasja raspštaće tu tvoju slagalicu u param parčad.Haj brale obriši žv,ale-da te pozdravim dok te još spomnju dok ne odeš u zaborav.

  2. Haradinaj ima pravo.
    Ali svaki zločin se mora kazniti jer srbski zlocini nisu manje važniji nego albanski bosanski hrvatski. Zločin ostaje zločin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here