Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj rekao je da na sastanku sa američkim senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem od Prištine nije traženo da se pronađe “određeni kompromis” u odnosima sa Beogradom.

– Nije tražen određen kompromis sa Srbijom. Iskoristio sam ovu priliku da potvrdim da je Kosovo stopostotno suverena država i da smo spremni da sklopimo sporazum sa Srbijom o međusobnom priznavanju u postojećim granicama, ako oni budu spremni – kazao je Haradinaj, a prenosi Kosovapres.

Haradinaj je dodao da je “razumljivo da će u slučaju sporazuma, doći do obnavljanja trgovinskih odnosa” Beograda i Prištine.

5 COMMENTS

  1. Prizna će ti Srbija Kosmet kad tebe strpa u zatvor kriminalcu jedan a tvoje siptare koje je Rankovic hteo da vas sve protera spasio vas Tito drugi put kad vas Milosevic hteo proterati spasili su vas Amerikanci treći put vas niko neće spasiti svi će te vi morati za albaniju jer vam je tamo mesto !

  2. Jao bože!Pa ti voliš Ramoša i aMeriku.Pa uzmi ih sebi.Bože bože!Hajde ne zabušavaj i ne pravi se Englez.Pa nismo mi slepi kod očiju.

  3. Budala koja misli da su svi glupi ko on i da će poverivati u ovo o čemu on samo sanja. Ali budjenje će biti u zatvoru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here