A.K./ATAImages

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil uputio je danas građanima Srbije čestitku povodom Nove godine.

– U 2023. želim zbližavanje naših ekonomija i naroda koji imaju mnogo toga zajedničkog – poručio je Hil u novogodišnjoj čestitki objavljenoj na Tviteru američke ambasade.

Kristofer Hil je istakao da se on i njegova supruga Džuli od dolaska u Beograd krajem marta osećaju veoma prihvaćeno i zahvalio Srbiji na ukazanom gostoprimstvu.

14 COMMENTS

  1. Dobri srpsko/američki odnosi su oduvek bili istorijski…
    Put za iskrene prijateljske odnose je naša pružena ruka viđena na jedan praktičan način… Americi/svetu ustupiti celo Kosovo kao srpsku teritoriju za otvaranje najveće (američko/NATO/BRIKS) UN – KFOR baze, koja bi nosila atribut stvarnog garanta mira u celom svetu… !!!

  2. Krajnje prosta situacija…uzvrati na gostoprimstvo barem primenu do sada potpisanih dogovora i bice sve otvoreno. Do god pozivas obe strane a jedna je agresivna u Srbiji te prihvataju samo antisrbi i nvo koje placate. Kamo srece da se iskreno postujemo ne bj bilo ovakvih ekserimenata u Srbiji. Postujte bar cinjenicu da ste okupirali deo Srbije i ne trazite za to od nas blagoslov, nego min. korektno resenje.

  3. I mi smo u Americi prihvaceni, kao kriminalce nas tretiraju.
    Bolju reputaciju imaju psi od Slavena u Americi, a pogotovo Srbi i Rusi.

  4. Opalim ti samar pa onda kazem da te volim/Ne majmune jedan dobit ces tri pa cemo onda mozda razgovarati.
    Ko vas amere postuje kao prijatelje niko na svijetu pa nemojte ni od srba to ocekivati,Americka licemjernoct
    idiotizam

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here