OVAN

Razmišljate o važnim stvarima, pripremite teren i lagano počnite delovati. Nigde ne žurite, mogli biste pogrešiti i sebe dovesti u situaciju da budete povređeni.

SAVET: budite pažljivi sa dokumentima.

BIK

Držite konce u svojim rukama i ako nastavite tako ubrzo ćete uvideti da sve ide baš onako kako ste želeli. Prihvatite konstruktivne predloge poslovnih saradnika.

SAVET: budite pažljivi u saobraćaju.

BLIZANCI

Prepuni ste ideja, ali vas je savladao umor. Nemojte ići protiv sebe, već se potrudite da sve aktivnosti koje zahtevaju punu koncentraciju ostavite za neki drugi dan.

SAVET: više odmarajte.

RAK

Pokušavate na brzinu da ostvarite korist, međutim, previše rizikujete jer je ulog ogroman. Nije vam svojstveno da lovite u mutnom pa zbog toga odustanite.

SAVET: budite skromni.

LAV

Privlači vas ideja o mogućoj tajnoj romansi. Osećate veliku potrebu da sebi priuštite avanturu kojom biste konačno iskoračili iz okvira koji vas sve više stežu.

SAVET: odolite iskušenju

DEVICA

U romantičnom ste raspoloženju, svom partneru izražavate osećajnost i toplinu. Ako ste slobodni bićete inspirisani za zavođenje. Dobra prilika da sprovedete zamisao u delo.

SAVET: budite odlučni.

VAGA

Nerviraju vas smicalice i kriza koja se odvija u vašoj radnoj sredini. Možda biste trebali da razmislite o redosledu kojim ćete rešavati novonastale probleme.

SAVET: priuštite sebi malo odmora.

ŠKORPIJA

Precenjujete vrednost nekih predmeta i ishitreno trošite novac. Previše verujete u isplativost investicije, a potpuno zanemarujete realne troškove.

SAVET: oprezno sa finansijama.

STRELAC

Danas vam se sprema neprijatno iznenađenje. Saznaćete ko vam radi iza leđa. Ako se budete previše pravili važni, mogli biste imati komplikacije sa vlastima.

SAVET: ne paničite.

JARAC

Kao po starom običaju, opet sebi pravite probleme tamo gde ih nema. Umesto kritikovanja, priključite se timu i pokažite im na delu kako valja raditi.

SAVET: pazite šta pričate.

VODOLIJA

Ukoliko ste uključeni u izvozne poslove ili u rad putničkih agencija, ovaj trenutak nije povoljan za vas. Nakon napornog dana priuštite sebi neku rekreaciju.

SAVET: budite u centru zbivanja.

RIBE

Samokritični ste i sa lakoćom uviđate gde ste pogrešili. Sa tim rešavate dobar deo problema. Kao nagradu za skromnost, na vaše veliko zadovoljstvo, stiže povoljna vest.

SAVET: uživajte u pobedi, zaslužili ste.