Horoskop za petak, 11. jul 2014. godine

0

OVAN
Za vaše kriterijume, rasplet određenih događaja je previše usporen. Imaćete više smetnji sa pretpostavljenima. Budite strpljivi i poslušni.
SAVET: ne paničite.

BIK
Imate potrebu za samodokazivanjem. U žaru borbe možda ćete nesmotreno nekog i uvrediti. Dobro promislite pre nego što iznesete svoje stavove.
SAVET: suzdržite se od komentara.

BLIZANCI
Dan obećava dosta aktivnosti na polju komunikacije i prijateljstva. Pozitivan trend možete iskoristiti za lagano opuštanje i relaksaciju.
SAVET: smanjite obroke.

RAK
Poslovne obaveze vas mogu primorati da na neko vreme budete udaljeni od voljene osobe. Vreme je da prionete na rad jer su rokovi kratki.
SAVET: ne gubite vreme.

LAV
Osećate se dobro, pa i okolina oseća vašu pozitivnost i optimizam. Ipak, budite odmereni i ne upuštajte se u konflikte sa pretpostavljenima.
SAVET: ne gubite pažnju.

DEVICA
Izloženi ste iskušenjima. Strah od neuspeha narušava vaš duhovni mir i navodi vas na crne misli. Ne tonite u pesimizam, reč je o prolaznoj krizi.
SAVET: proverite krvnu sliku.

VAGA
Korisno bi bilo da prionete na usavršavanje svojih sposobnosti. Ne zaboravite da se najveće bogatstvo nalazi u veštinama koje posedujete.
SAVET: ne zapostavljajte prijatelje.

ŠKORPIJA
Opušteni ste i raspoloženi da sebi priuštite neko zadovoljstvo. Možda ćete biti i šire ruke prema bližnjima kojima će vaša pažnja prijati.
SAVET: izbegavajte teške teme.

STRELAC
Sve ređe razmišljate o ljudima koji pripadaju vašoj prošlosti. Vaš osmeh privlači pažnju okoline i stvara se idealna atmosfera za ljubavnu romansu.
SAVET: uživajte u trenutku.

JARAC
Neko ko vam se mnogo dopada može uputiti mali signal koji će vam nagovestiti da je simpatija obostrana. Iako može zvučati obećavajuće, ne zalećite se.
SAVET: zasad je dovoljan flert.

VODOLIJA
Pod stresom ste. Budite jasni u iznošenju svojih stavova jer druga strana može pogrešno protumačiti vaše poruke, naročito ako se nepotpuno izrazite.
SAVET: unosite više tečnosti.

RIBE
Niste vi toliko premoreni koliko ste puni emocija koje ste potiskivali. Da biste se rasteretili, za početak, bliskim osobama objasnite svoje osećaje.
SAVET: unosite više vode.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here