Horoskop za sredu, 4. jun 2014. godine

0

OVAN
Emotivno ste preopterećeni pa zbog preteranih ličnih očekivanja, možete postati jako napeti. Smanjite ambicije, ne morate baš svaki zadatak dovršiti bez greške.
SAVET: više odmarajte.

BIK
Budite skoncentrisani. Stiže vam vest iz inostranstva. Trebaće vam brzina i snalažljivost ako želite da iskoristite mogućnosti koje će vam se otvoriti.
SAVET: odmarajte noge.

BLIZANCI
Nedostaje vam motivacija da biste poboljšali ambijent u kome boravite. Emotivno ste prazni i na pokušaj partnera da vam se približi, odgovarate agresivno.
SAVET: izbegavajte začinjenu hranu.

RAK
Najbolje je da izbegnete diskusije jer ćete reći i nešto što ne mislite. Na kraju dana očekuje vas prijatno iznenađenje od voljene osobe.
SAVET: prekontrolišite pritisak.

LAV
Stiže vest iz inostranstva. Nestabilnu i neizvesnu situaciju ne možete brzo rešiti pa zato ne pokušavajte da otklonite probleme na silu.
SAVET: prekontrolišite svoj auto.

DEVICA
Muče vas neprijatne vesti od poslovnog saradnika. Ne preterujte u analiziranju i ispitivanju šta se krije iza informacije, ubrzo slede ponovne promene.
SAVET: pojačajte svoj imunitet.

VAGA
Pred vama su komplikovani poslovni problemi. Reagujte strpljivo i situaciju rešavajte postepeno. Ako budete mudri lako ćete prevazići zastoj.
SAVET: poslušajte savet pretpostavljenih.

ŠKORPIJA
Usporite tempo jer se jutarnja nervoza može preneti i na ostatak dana koji nije povoljan za vas. U odnosu sa pretpostavljenima budite strpljivi.
SAVET: izbegavajte raspravu.

STRELAC
Emotivni odnosi su u prvom planu. Skloni ste raspravama sa voljenom osobom ili decom. Slobodnima predstoji udvaranje ili avantura sa uticajnom osobom.
SAVET: budite suzdržani.

JARAC
Ako se poslovni planovi ne odvijaju kako treba, ne gubite strpljenje. Radi se o prolaznoj krizi koju brzo prevazilazite bez posledica po materijalnu sigurnost.
SAVET: ne pozajmljujte nikom novac.

VODOLIJA
Niste u dobroj formi, to otežava poslovanje i komunikaciju sa okolinom. Pazite šta izjavljujete jer nepažnjom možete prouzrokovati ozbiljan sukob.
SAVET: ne rešavajte tuđe probleme.

RIBE
Dobijate pohvalu šefa ili priliku da napredujete u okviru sredine u kojoj radite. Ne sumnjajte u sopstvene kvalitete jer ste stručniji od konkurencije.
SAVET: ne povlačite se pred konkurencijom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here