Horoskop za utorak, 23. septembar 2014. godine

0

OVAN
Očekujete od svojih bližnjih puno tolerancije. Zaboravljate da ni vi niste savršeni u tim odnosima pa su zbog toga mogući konflikti sa članovima porodice.
SAVET: ne očekujte previše.

BIK
Spremite se na neprijatno iznenađenje koje će vam prirediti prijatelj sa kojim imate bratski odnos. Ne tumačite situaciju kao izdaju, reč je o prolaznoj tenziji.
SAVET: ne prihvatajte sve zdravo za gotovo.

BLIZANCI
Nemate brzo rešenje za nezgodnu situaciju u kojoj ste se našli. Za početak, dobro razmislite i ne žurite jer će se izlaz iz problema spontano ukazati.
SAVET: oprez u saobraćaju.

RAK
Novčani priliv koji vas je oraspoložio stiže u trenutku kada ste planirali veliku kupovinu. Obuzdajte svoju brzopletost i pažljivo isplanirajte troškove.
SAVET: prijaće vam duga šetnja.

LAV
Okruženi ste prijateljima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog poboljšanja finansijske situacije u mogućnosti ste da im priredite iznenađenje.
SAVET: ne opuštajte se previše.

DEVICA
Imate ambiciozne planove, ali ne možete ništa od toga da sprovedete u delo jer izostaje očekivani novčani priliv koji vam je za to neophodan.
SAVET: ne pritiskajte ukućane.

VAGA
Pravi je momenat da iznenadite partnera. Oslobodite se svih ostalih aktivnosti i dan provedite u društvu voljene osobe koju već neko vreme zapostavljate.
SAVET: uloženi trud će brzo biti nagrađen.

ŠKORPIJA
Možete izgladiti nesporazum sa okolinom i tako popraviti svoju poziciju u društvu. Iskoristite trenutak i bez kolebanja prihvatite šansu koja vam se smeši.
SAVET: ne oklevajte.

STRELAC
Predstoji vam neobičan predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje kroz posao. Ne reagujte ishitreno jer možete upasti u neočekivane probleme.
SAVET: ne rizikujte.

JARAC
Očekuje vas interesantan susret sa osobom koju dugo niste videli. Prepričavanje nekadašnjih događaja vas vraća u lepu prošlost koju ste bili zaboravili.
SAVET: izbegavajte brzu hranu.

VODOLIJA
Ukoliko sarađujete sa inostranstvom očekujte privremeni zastoj i odlaganje dogovora. Osim toga, ne pokrećite rasprave sa osobama od kojih zavisite.
SAVET: obuzdajte svoju svadljivost.

RIBE
Ne gubite strpljenje iako ste suočeni sa neprijatnostima koje deluju nerešivo. Klonite se rasprava sa drugima, jer ne možete da uskladite mišljenja.
SAVET: ne odlažite obaveze.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here