U petak prvi odlazak u ugrožena mesta

0

U Beču, u skladu sa preporukom Ambasade Republike Srbije i predstavnika pogođenih opština, pokrenuta je akcija prikupljanja isključivo novčanih sredstava u svrhu neposredne pomoći za ugrožene od poplava u Timočkoj Krajini.
Svi ljudi dobre volje, koji žele da daju svoj doprinos, mogu to učiniti lično u klubu “Stevan Mokranjac” (Arthaber Platz 3
). Više informacija o tome kada su prostorije udruženja na raspolaganju za predaju donacija, može se dobiti putem telefona 0660 977 00 10.
Donacije će biti prikupljane i zaduživane u ime grupe građana i udruženja koja su stavila svoju logistiku na raspolaganje, koja će sa po jednim predstavnikom činiti kontrolnu i izvršnu komisiju, objašnjavaju iz udruženja Slovenska unija iz Beča.
Razmena informacija, predloga i preporuka za sve što je u vezi s ugroženim mestima i hitnost upućivanja pomoći može se ostvariti putem telefona 0664 17 333 00.
Prvi deo akcije sakupljanja traje do petka kada će predstavnici izvršne komisije krenuti put Timočke Krajine.
Putem društvenih mreža dnevno će se izveštavati kako o sakupljenom, tako i doniranom novcu i saznanjima iz poplavljenih područja, a po odlasku u Srbiju čitava akcija biće dokumentovana u svakom njenom segmentu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here