EPA/Petrit Prenaj

Premijer Kosova Avdulah Hoti saopštio je danas da je dobio veliku podršku Nemačke i Francuske i da su te zemlje spremne da nastave da podržavaju Kosovo.

Hoti je u objavi na Fejsbuk nalogu, govoreći o čestitkama koje su mu uputili nemačka kancelarka Angela Merkel i savetnik predsednika Francuske Emanuela Makrona, Emanuel Bone, istakao da je vrlo počastvovan zbog toga.

“Veoma sam srećan što mogu da podelim sa vama čestitke koje sam primio od nemačke kancelarke Angele Merkel koja je izrazila spremnost za dalju saradnju i podršku Kosovu”, poručio je novi kosovski premijer.

Kako je naveo, u telefonskom razgovoru sa diplomatskim savetnikom predsednika Francuske Emanuelom Boneom,  zahvalio je na podršci u prošlosti i spremnosti Francuske da pomogne Kosovu na putu ka evroatlantskim integracijama.

7 COMMENTS

  1. Jos kada bi vam dali i parce svojih drzava da pravite vas Republjik i da se iselite iz Srbije bili bi im mnogo blizi za vasu bezgranicnu ljubav. Ali izgleda da oni samo probaju da vam poklone deo Srbije kako bi bili sto dalje od njih

  2. Ako vas oni podržavaju jbi išo tamo kome podržava, kosovo je srpska teritorija vi samo izvolite ići onom kovas podržava, i fracuska i njemačka kao i amerika su uvek podržavali teroriste i naoružavali zato jer imaju korist od prodaje oružja, tamo gdegod oni imaju korist onće da zavade dase ljudi ubijaju oni da žive na krvavim parama. Izgleda kao prorok štoje proreko daće kosovo biti zapaljena zemlja pamet u glavu ne tražite ono što nije i nikad neće bit vaše.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here