EPA
Đoković i Ćorić

Teniser iz Australije Nik Kirjos brutalno je izvređao hrvatskog tenisera Bornu Ćorića na društvenim mrežama.

Hrvatski teniser je rekao da ga ne zanima mišljenje Kirjosa, jer je on poslednji koji imao pravo nekoga da kritikuje za ponašanje.

– Pročitao sam šta je pisao, ali me totalno boli briga jer i on voli biti general posle bitke. Da neko drugi očitava lekcije, možda bih i razumeo, ali baš Kirjos… Nekako to nije realno – rekao je Ćorić pošto Kirjos ne prestaje da kritikuje učesnike Adrija tura, među kojima je i Novak Đoković.

Usledio je žestok odgovor kontroverznog Australijanca.

– Trebalo bi da te je briga. Da li imaš kamenje u glavi? Naravno da možeš da podržiš svoje ortake, ali ja samo pokušavam da ih nateram da budu odgovorni. Kada sam rekao to što sam rekao nisam se ni preterano ‘iscimao’. Oni su teniseri, oni nisu posebni. Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0 – napisao je Kirjos na Tviteru.

2 COMMENTS

    • Samo za ovakve elektronske medije ovaj kvazi odo je tema… teniser bez karijere sa par slučajnih pobeda sticajem okolnosti plus neadekvatan u svakom pogledu ali očito zanimljiv za reality vesti.. svet je u go njima do guše a neki su i do ušiju kao što vidimo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here