SU Lavovi

Rukomet u Beogradu, ovo ne pamti! Dve prvoplasirane ekipe Prve rukometne lige Beograd, SU Lavovi i rukometni klub Rekreativo, u ponedeljak u hali Šumice od 21.30 sati, pokazaće veliku humanost!

Ceo prihod sa meča ići ce za Milicu Radenković, devojčicu rođenu 2006. godine kojoj je potrebna pomoć, jer od rođenja ima tezi oblik deformiteta kičmenog stuba.

Tim povodom, a i zbog samog derbija, dva tima, koji u svojim redovima imaju proslavljene srpske rukometaše, tj. legende rukometa, organizovana je pres konferencija, gde se kao gost pojavio Igor Jurić, direktor centra za nestalu i zlostavljanu decu.

Svi učesnici su se složili da će hala Šumice u ponedeljak biti epicenter rukometa i pozvali sve ljubitelje da dođu i uživaju u ovoj igri.

Ivan Drenovac, predsednik Rekreativa, rekao je i, ako su u ekipama veterani, to ne znači da neće prukazati lep rukomet:

– Biće to pravi derbi. Voleo bih da dođe što vise gledalaca, jer je utakmica humanitana. Biće postavljena kutija za pomoć Milici. Zahvalio bih se i Igoru, što je sa nama i pozivam sve da se uključe u ovaj projekat. Neka u ponedeljak pobedi bolji!

Zoran Todić, predsednik i trener SU Lavova, rekao je da se ovom konferencijom šalje lepa slika u rukomet:

– Biće to dobra utakmica sa lepim potezima. Na parketu će biti mnogo igrača koji su nekada proslavljali naše klubove i reprezentaciju. Prepuštam ulogu favorite ekipi Rekreativa i ne ljutim se što su simpatije Igora na strani našeg rivala. Znamo se svi mnogo dugo i želim da moja ekipa u 60 minuta pokaze sve lepote našeg sporta.

Legendarni Rastko Stojković, sada je jedan od stubova u ekipi Rekreativa:

– Ekipa Lavova je jedan ozbiljan protivnik, što pokazuje trenutno stanje na tabeli, gde su na prvom mestu. Verujem da ćemo publici pružiti jednu lepu predstavu i ja kao otac četvoro dece pozivam sve ljude dobre volje da podrže i fondaciju Igora Jurića i da daju pomoć za Milicu.

Jedan od najmlađih clanova SU Lavovi, Miloš Milićević, rekao je da mu je velika čast što sedi sa ovim divnim ljudima:

– Biće to muška utakmica. Verujem da ćemo pretrčati našeg rivala i dobrim odbranama slaviti. Poželeo bih sreću ekipama i još jednom pozvao publiku da dođe u halu Šumice i pomogne Milici slanjem SMS poruku 1072 na 3030.

Konferenciji za medije prisustvovao je Igor Jurić, direktor centra za nestalu i zlostavljanu decu, koji se zahvalio klubovima SU Lavovima i Rekreativu na podrši na donošenju zakona Amber Alert.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here