Hvala što nas niste zaboravili!

0

Zadovoljni darovima: Jelica Perović
 

Zato se stalno trudi da pošalje pomoć svojim nesrećnim sunarodnicima u otadžbini, koji su utočište pronašli u kolektivnim izbegličkim centrima širom Srbije. Istina, većina ovih centara je zatvorena, pošto su ovi ljudi dobili nove domove. Ostao je mali broj, koji čeka konačan rasplet već nekoliko godina, jer je država dala obećanje da će i njih valjano zbrinuti.

 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Jedan od takvih kampova se nalazi u beogradskom naselju Resnik. Razlog zbog koga ponovo pišemo o njemu jesu nedavno pristigli paketi puni odeće, obuće, slatkiša za decu, igračaka i raznih sitnica, dobrotvora iz Kanade, o čijem smo prispeću pisali.

– Veliko hvala tom dobrom čoveku koji nas se setio i obradovao darovima. Podsetio nas je na to da, uprkos ovim teškim vremenima, nismo sami i zaboravljeni. To znači koliko i pomoć koju nam pošalje. Od nas dvadesetak, u njegovim paketima svako je pronašao ponešto za sebe i mi smo veoma zadovoljni. Istina, situacija u kampu se nije mnogo promenila.

 

– Svi još čekamo na odluku države i šta mogu učiniti za nas, kako bi se posle toliko godina naš stambeni status pozitivno rešio – kazala je Jelica Perović, koja je zajedno sa komšijama u kampu dočekala i raspodelila tri paketa dobročinitelja iz Toronta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here