I gosti sa mikrofonom

0

Kad publika zapeva

 

 

Era Ojdanić i Lepa Đorđević, sa orkestrom " Šumadija ekspres", dali su sve od sebe da razvesele i raizgraju prisutne i u tome su potpuno uspeli. Čak su se pojedini gosti hvatali mikrofona, što je izazvalo pravu erupciju oduševljenja.

 

Oliver Stojković, Era Ojdanić, Zoran Milenković, Lepa Đorđević i Dejan Mirković

Domaćini su organizovali i bogatu lutriju, a najviše sreće imala je porodica Vasić iz Bara (rodom iz Virina), koja je osvojila glavnu premiju, "Padž tv – Dream Box" sa besplatnom pretplatom za godinu dana.

 

– Svake godine gosti smo na zabavi koju organizuje SK "Polet" i uvek se sa našim ćerkicama lepo provedemo. Ovaj put je još i lepše jer smo osvojili glavnu nagradu – kaže za "Vesti" Slobodan Vasić.

Na zabavi je bio postavljen i srpski štand, gde su mogli da se kupe suveniri iz Srbije.
– Zahvaljujem se svima onima koji su svojim prisustvom uveličali ovo predivno veče. Oduševljen sam ovolikim odzivom naših ljudi, što je za mene bilo pomalo neočekivano – izjavio je novi predsednik i osnivač Srpskog kluba "Polet", Zoran Milenković.

 

Tesna sala

– Narednu zabavu koju budemo organizovali najverovatnije ćemo održati u većoj sali. "Aula" je postala pretesna – požalio se predsednik Milenković.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here