I Gvinet progovorila o Bredu: Obožavala sam ga

0

2.esmas.com
Gvinet Paltrou i Bred Pit: Ljubav iz mladih dana
 

Gvinet je priznala da je bila jako zaljubljena u Breda Pita dok su bili zajedno, ali da je on, kako je rekla, "bio previše dobar za nju". Par je bio u vezi devedesetih godina, a zbog velike medijske pažnje, Gvinet je znala da je to dobra stvar za njenu karijeru. Pošto su se zajedno glumili u filmu "Sedam“ njihova veza je bila ozbiljnija i jača.

– Toliko sam bila zaljubljena u njega. Bio je divan i sladak. Mislim, ipak je on Bred Pit – objasnila je Gvinet.

Glumica kaže da je sačuvala neke njihove zajedničke fotografije jer je svaki momenat u prošlosti važan deo celokupnog života. Kada su se rastali, njen otac je bio najviše razočaran jer je obožavao Breda. Ipak, Gvinet smatra da je za njih dvoje bio loš tajming.

– Bila sam dete tada. Ne možete da donosite važne odluke sa svojih 22 godine. Nisam bila spremna. On je bio previše dobar za mene. Nisam znala šta treba da radim – prizala je glumica.

Na pitanje šta misli o vezi svog bivšeg supruga Krisa Martina i mlade oskarovke Dženifer Lorens, Gvinet je bila odlučna: "Ko kaže da ne odobravam vezu sa Dženifer?"

– On je otac moje dece i ja ga poštujem. To je njegova odluka. Sigurna sam da ne bi bio s nekim ko nije sjajan – zaključila je Gvinet.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here