I “orlići” igraju sa Francuskom

0


Omladinska U-19 reprezentacija Srbije od 4. do 9. septembra učestvuje na tradicionalnom, 21. međunarodnom memorijalnom turniru "Stevan – Ćele Vilotić", koji se održava u Subotici i okolnim gradovima na severu Bačke. Pored naše selekcije, učesnici turnira biće još Francuska, Mađarska, Belgija, Izrael i Ukrajina.
"Orlići" će startovati u četvrtak, 4. septembra, kada se na Gradskom stadionu u Subotici sastaju sa Francuskom, a dva dana kasnije u isto vreme odmeriće se sa Ukrajinom u Vrbasu. Poslednjeg dana takmičenja, 8.septembra odigraće se i dueli za prvo, treće i peto mesto.
Novi selektor srpskih omladinaca Ivan Tomić za ovaj turnir pozvao je sledeće fudbalere:
GOLMANI: Vanja Milinković-Savić (Vojvodina), Boris Radunović (Rad), Filip Manojlović (Crvena zvezda);
ODBRANA: Miladin Stevanović, Miroslav Bogosavac (Partizan), Zlatko Iličić, Miloš Brajović, Miloš Stojanović (Crvena zvezda), Bojan Čiča, Nikola Banjac (Spartak), Srđan Babić (Vojvodina), Milan Gajić (OFK Beograd),
VEZNI RED: Danilo Pantić, Saša Lukić (Partizan), Aleksandar Desančić, Luka Luković (Vojvodina), Dušan Živković (Crvena zvezda), Nemanja Mihajlović, Đorđe Denić, Miloš Čudić (Rad).
NAPAD: Nemanja Radonjić (Palermo), Ivan Šaponjić (Partizan), Luka Belić (OFK Beograd).
Selektoru Ivanu Tomiću na ovoj akciji pomagaće treneri Dražen Bolić, Miloš Velebit i Miloš Bašić, zatim kondicioni trener Dejan Ilić i trener golmana Slobodan Šaranov.

 

Belgija brani trofej
Mlada selekcija Belgije, predvođena Dirokom Oriđijem, trijumfovala je prošle godine na jubilarnom, 20. turniru.
Belgijanci će braniti trofej, a nalaze se u grupi B sa slekcijama Izraela i Mađarske, dok su u grupi A, osim Srbije, još juniori Francuske i Ukrajine.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here