Twitter.com/ibraofficial
Zlatan Ibrahimović i Novak Đoković

“Novak je ista osoba koju vidite na televiziji i privatno i to mi se mnogo dopada kod njega”, poručuje švedski fudbaler.

 

Zlatan Ibrahimović tvrdi da je sa Novakom Đokovićem imao veoma prisan odnos i da se često čuju.

Od kada su se upoznali, na Mastersu u Parizu 2013. godine, kada je Ibrahimović nastupao za Paris sen Žermen, održavaju prijateljske kontakte.

– Dobri smo prijatelji i često se čujemo. Pratimo jedan drugog, šta radimo i kakve uspehe beležimo. Super sam srećan zbog svega što je uradio ove sezone, zbog načina na koji se vratio posle povrede i zbog toga što se vratio na mesto broj jedan koje mu i pripada – poručio je Ibrahimović.

Najviše ceni to što se ne folira.

– On je sjajan tip. On je ista osoba kakvu vidite na televiziji i u privatnom životu. Neki sportisti imaju jedno lice za javnost pred kamerama, a drugo u stvarnom životu. Nole je uvek isti i to mi se mnogo dopada kod njega – rekao je Šveđanin.

– Sa Novakom je lako družiti se. On je pozitivna, veoma zanimljiva i duhovita osoba, koja uvek širi pozitivne vibracije.

Švedski fudbaler, koji nastupa u MLS u SAD za ekipu Los Anđeles Galaksi, kaže da su i njegova deca bila oduševljena kada su upoznala Noleta.

– Moji klinci ne igraju tenis – bave se fudbalom i borilačkim veštinama, ali su impresionirani Đokovićem. Bili su veoma srećni što su ga upoznali.

Zlatan ne krije da nije vičan tenisu.

– Više volim da loptu udaram nogom neko rukom. To dobro radim, tako da ću ostati čvrsto na zemlji – našalio se Ibrahimović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here