Identifikovani huligani koji su povredili Andriju Živkovića, sebe zovu “bezimeni momci”

0

 

Autobus fudbalskog kluba Benfika dogodio se posle meča tog tima sa Tondelom na svom terenu, a policija u Portugaliji je brzo dentifikovala osumnjičene za napad.

Utvrđeno je da je reč o huliganima iz grupe “No Name Boys” (bezimeni momci) koji, kako navode portugalski mediji, često reaguju na svoju ruku.

Nekolicina napadača iz ove navijačke grupe kamenicama je napala autobus sa igračima, jedan projektil je probio šoferšajbnu, drugi bočno staklo i tom prilikom povređena su dvojica igrača, naš Andrija Živković i Žulian Vigl.

– Želimo da vas obavestimo da smo obojica dobro. Na žalost ne možemo da opravdamo ovakvo ponašanje… Bez obzira na sve uveravamo vas da ćemo nastaviti da se borimo za SL Benfiku i da ćemo da nastavimo da dajemo sve od sebe! Puno hvala na željama za opravak i vašu veliku podršku – napisao je Živković na Instagramu.

Obojici je ukazana lekarska pomoć u bolnici posle napada. Huligani su reagovali iz revolta, zbog remija bez golova njihove ekipe, čime nisu uspeli da iskoriste poraz Portoa i preuzmu vrh tabele.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here