Igra i pesma u klubovima

0

U jednom od najstarijih srpskih udruženja u Austriji, Vidovdanu kao i u prethodne dve i nešto decenije nije izostalo veselje. Pune prostorije, razigrano, raznovrsna trpeza uz živu muziku, bilo je veselo do jutra. Naravno organizovana je i repriza jer većina zemljaka ima slobodan petak.
Veselo je bilo i u klubu "Nikola Tesla". Doček je organizovan u sali u naselju Traun, a tražilo se mesto više. Uz muziku Brend benda, raznovrstan izbor jela, ali stalnu igru i pesmu brojni zemljaci radosno su dočekali prve minute Nove godine.

Slično je bilo i kod članova SK Mlava. Ovo udruženje je pre nešto više od godinu dana obezbedilo prostorije, koje su bile prepune na dočeku novog leta.

Plesalo se i igralo u prostorijama Bosiljka iz Velsa

Vatromet na Dunavu

I na ulicama Linca i glavnom trgu uprkos niskoj temperaturi i mrazu bilo je veselo. Brojni turisti stigli su u glavni grad Gornje Austrije da bi dočekali 2015. godinu. Sve je začinjeno tradicionalnim novogodišnjim vatrometom na Dunavu. Dugo je nebo iznad grada na opšte oduševljenje brojnih građana i gostiju bilo šareno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here