Muškarci su s Marsa, a žene s Venere. Zato nije čudno što se polovi ne razumeju. Često kada lepotica ima jednu stvar na pameti, njen partner ni ne pomišlja na to. Dame često ne razumeju ponašanje muškaraca, pa neretko budu zbunjene i uvređene njihovim postupcima.

Pripadnice nežnijeg pola su obelodanile da imaju probleme i kada treba da protumače da li se dopadaju nekom muškarcu ili ne. Nekada se ženama čini da im se muškarci udvaraju. Ako tako tumače njihove postupke, a kad ima dima a nema vatre, ostanu u čudu kada shvate da su pogrešile. Stručnjaci su otkrili da postoji nekoliko smernica kojima moraju da se vode ako posumnjaju da njihov muški prijatelj gaji osećanja prema njima. Savetuju da obratite pažnju ko se kome prvi javi. Ako ga vi uvek zovete, znajte da nije zainteresovan za vas. Alarm se pali i ako kad on inicira izlazak ili druženje, a nikad nije sam. Ako vas drugovima predstavlja kao svoju prijateljicu ili čak pokušava da vas spoji sa nekim svojim prijateljem, znajte da se nalazite isključivo u njegovoj zoni “nisam zainteresovan za vezu” i da ne želi ništa više sa vama.

Budite uvereni da muškarca ne zanimate koji (iako zna da nemate partnera) ne pokušava ništa. Naprotiv, otvoreno vam stavlja do znanja da niste njegov tip.

Bivša u srcu

Priča o bivšoj ne služi da bi vas napravio ljubomornom. Muškarci su uglavnom jednostavni i ne zavijaju misli u paketić. Ako nešto imaju na umu, to im je i na drumu. Zato kada jadikuju o staroj ljubavi, oni zaista u tom trenutku misle na nju.