Imaju sve što im treba, osim roditeljske ljubavi

0

Pošiljka stigla na pravu adresu i ruke
 

Ova plemenita žena posredstvom Redakcije "Vesti" iz Bad Filbela sa mnogo ljubavi i pažnje pripremila i poslala pet paketa dečje garderobe, obuće, igračaka i slatkiša. Pored toga, dobrotvorka V. T. (61) iz Sidneja je za ovu siročad izdvojila 50 dolara.

 

Reporteri "Vesti" pobrinuli su se da i ova pošiljka stigne na pravu adresu i u ruke onih koji o njihovim mukama i radostima sve znaju. Tačnije vaspitačima ove ustanove, čija je tradicija duža od 130 godina. O tim malim anđelima, a budućim uspešnim ljudima, misle i sugrađani.

– Vaši čitaoci već više od deceniju pomažu našu ustanovu i ja im se zahvaljujem od srca u ime svih zaposlenih. Koristim ovu priliku i da ih obavestim da su naša deca proteklih dana dobila i od plemenitih sugrađana mnogo poklona, tako da pomoć u vidu odeće, obuće i igračaka, zaista nije potrebna našim mališanima i to za poduži period. Ukoliko je neko imao želju da nam pomogne na ovaj način, svoju pomoć bi svakako trebalo da preusmeri na neku drugu ustanovu sa mališanima. Naravno, to nikako ne umanjuje dobročinstva humanih zemljaka iz dijaspore, koji zaslužuju naše veliko poštovanje – rekao je generalni direktor Zoran Milačić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here