Nekadašnji golman Barselone, Liverpula, Bajerna i Milana, a danas Aston Vile, ispričao je španskim medijima svoje tegobe, te istovremeno oduševio stavovima.

– Imao sam simptome koronavirusa. Suv kašalj, groznica, teško disanje prošle nedelje… Već se osećam bolje. Pratim vesti širom Evrope. Najvažnije je da se poštuju pravila i saveti lekara i tako će sve ovo pre završiti. Morate ozbiljno da shvatite izolaciju, jer tako sigurno pomažete u ovoj borbi – ispričao je 37-godišnjak pa istakao da je on zapravo imao sreće.

Aludirao je na sav komfor i luksuz kojim raspolažu proslavljeni fudbaleri, te dodao kako nije odradio testiranje na koronavirus.

– Zabrinut sam za ljude koji žive u stanu od 70 kvadrata, s dvoje dece. Fudbal je sekundaran u ovom svemu, ljudska dobrobit je iznad svega. Ne znam hoćemo li ponovno igrati ove sezone, jer utakmice bez navijača za mene nemaju smisla. Znam da tu postoje ekonomski faktori, ali tako je to u svakom sektoru.

Reina je od januara na pozajmici iz Milana, a u karijeri je još branio za Viljareal i Napoli. Za reprezentaciju Španije ima 36 nastupa i sa „Furijom” je bio svetski prvak 2010. te dvostruki evropski prvak 2008. i 2012. godine.

U Premijeru je tri puta proglašen za najboljeg golmana 2006., 2007. i 2008. kao član Liverpula.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here