ELTORIA / YOUTUBE

Influenserka iz Engleske, Simon Partner (28) oduvek je sanjala o neobičnom kućnom ljubimcu – svinji, budući da je odrasla na farmi, a pre tri i po godine uspela je taj san i da ostvari. Kupila je kuću, zatim i malo prase koje ju je koštalo 500 funti (oko 65000 dinara) i nazvala ga Majlo. 

Međutim, Majlo je narastao i sada je težak oko 80 kilograma, ali Simon tvrdi kako je on savršen kućni ljubimac i da se odlično slaže sa svojom “sestrom”, engleskom springer španijelkom Bruk, piše “Miror”.

– Ljudi misle da moj verenik Džo i ja nismo normalni, posebno kada vide Majloa kako srećno trči po našem dvorištu. Ali, većina je fascinirana njim i uvek pitaju da li mogu da dođu da ga vide. Pitaju nas i jel mogu da ga vodim u šetnju, ali za to je potrebna posebna dozvola, verovali ili ne – objasnila je Jutjuberka.

Par je zbog svog kućnog ljubimca izbacio slaninu iz ishrane, tvrdeći kako ne mogu da jedu svinjetinu jer im je Majlo kao sin.

S druge strane, Majlo se drži svoje zdrave ishrane. Jede svaki dan u isto vreme, a obično se radi o svežem voću, povrću i posebnoj hrani za svinje.

– Uredan je i naučen na kuću, ali voli da donosi slamu iz svog kreveta koju uvek čistim za njim. U dvorištu ima svoju kućicu u kojoj spava noću, ali u većini slučajeva zaspi na kauču, umotan u jastuke, deku i igračke. Tamo može satima da spava. Živi zaista lagodnim životom – objasnila je Simon.

Par tvrdi kako im je Majlo pomogao da ostanu opušteni tokom pandemije jer je jako smirena životinja.

Njegov uobičajeni dan uključuje ustajanje iz kreveta, odlazak na posebno mesto za vršenje nužde u njihovom dvorištu, zatim doručak pa jutarnje spavanje na tepihu. Bilo kakva promena u rasporedu nateraće ga na glasno prigovaranje. Par najviše voli “lenje nedelje” kada se s njim maze na kauču.

– Jedina iritantna navika mu je da čisti zube dok se opušta, što zvuči poput mašine za veš i može da vas izludi – priznala je Simon.

Majlo, takođe, voli i da se sunča pa vlasnici moraju redovno da ga mažu kremom za sunčanje kako ne bi izgoreo.

Simon tvrdi kako su svinje odlični kućni ljubimci jer su izuzetno inteligentne, imaju zanimljivu ličnost i dobro reaguju na ljude.

 

 

View this post on Instagram

 

Sunday snuggles as a pig mamma ??. To many yes, this looks weird ?? but I absolutely love my ‘bubba chunk’, he’s super friendly, cuddly, and loves a Sunday snooze ?. Pigs are wonderful and beautiful creatures ?. They’re super intelligent and are extremely responsive towards humans and other animals. He’s just amazing, full of personality ❤️. . When I was younger I used to live on a pig farm and fell in LOVE with them ?. I always said to myself, when I buy my first house I’m going to get one to which I did ?. He sleeps inside in his large in/outdoor kennel and comes inside during the day and sleeps on his rug. We bath him twice a week (although he’s super clean), and we feed him pig pellets and lots of fresh veg and fruit ?????. . I know it may be a little odd for a ‘beauty influencer’ to have a pig as a pet but I mean…. just look at him ? he’s super adorable and loving ?. . Pig Mamma ✌?. . . . #pigmamma #pigs #pigsofinstagram #petsofinstagram #sunday #sundayvibes #sundaysnooze

A post shared by E L T O R I A (@eltoria) on Oct 4, 2020 at 10:02am PDT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here