Informativni dani za mlade

0

Odluka o obrazovanju i radnom mestu je jedna od najvažnijih u životu, ističe AK, dodajući da ovom manifestacijom želi da pomogne mladima koji često ne znaju čime žele da se bave, a ne znaju ni koje su im ponude na raspolaganju.

Eksperti AK će, na brojnim info štandovima i radionicama približiti mladima sve ponude obrazovanja i poslovnog usavršavanja.

Kako je najavljeno, biće organizovana i savetovanja na srpskom, bosanskom i hrvatskom jeziku i specijalna ponuda za porodice, besplatan DVD na osam jezika.

Sve vrste škola imaće svoje štandove, a biće prisutne i institucije poput Servisa za zapošljavanje (AMS), Fond za podsticanje zaposlenih i druge.

Novina ovogodišnje manifestacije je Zona za probu. Mladi će imati priliku uživo da probaju tehničke i fizičke eksperimente kako bi videli da li im se te oblasti sviđaju.
U petak i subotu planiran je program za porodice, tokom kojeg deca zajedno sa roditeljima mogu da dođu i informišu se o ponudama za dalje školovanje.

Manifestacija L14 se održava u obrazovnom centru AK (Theresianumgasse 16-18), u sredu i četvrtak od 8.30 do 14, petak od 8.30 do 17 i subotu od 9.00 do 17 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here