Promo
Peđa Vujić

Jedna obična šetnja pretvorila se u pravu dramu za mladog pevača!

Peđu Vujića ljubav prema životinjama nedavno je dovela licem u lice sa -interventnom jedinicom. Ono što je počelo kao svakodnevna šetnja njegovih ljubimaca, rase šarplaninac i kavkaski ovčar, pretvorilo se u pakao za pevača. Životinje koje zbog svoje masivnosti zahtevaju posebnu negu morao je da transportuje do jednog šetališta u mestu Boljevci, gde ga je sačekala policija.

-Svoje pse s obzirom na to da imaju preko 70 kilograma, kada šetam, moram transportovati automobilom i sve komšije znaju da mi je to svakodnevna rutina Kada sam krenuo da se odvezem do jednog parka, zaustavila me je interventna policija i pozvala na razgovor zbog prijave građana.- ističe pevač.

Kao i svaki savesni gradjanin odazvao se u brzom vremenskom intervalu pozivu, a kada je čuo razlog zbog kojeg je priveden, pevač je doslovno ostao bez reči.

-Ljubazni pripadnici ministarstva unutašnjih poslova “PU Surčin” su po prijavi nekog prolaznika morali da reaguju. U toj prijavi anonimni građanin naveo je da sam “gepekovao” čoveka i uputio apel policajcima da pomognu. Kada me je presrela interventna jedinica i kada su videli da u prtljažniku vozim dva psa, koji i zaista po gabaritu mogu pararirati čoveku, nisu mogli da veruju – pojašnjava Peđa.

Kako je procedura takva, nakon brze intervencije policije, Vujić je morao da se pojavi u PU Surcin kako bi dao svoju izjavu.

-Morao sam samo da objasnim celu situaciju a pripadnici MUP-a su po službenoj dužnosti evidentirali moju izjavu na ovu, malo je reći, bizarnu prijavu. – zakljucio je pevač.

Ovaj nesporazum srećom se brzo razrešio bez posledica ali iskustvo pevac će pamtiti dugo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here