Iva Smiljanić napustila Farmu

0

Njih dvoje su, pre nego što su saopšteni glasovi publike imali "duel" koji se razlikovao od onog koji bio u prošlom serijalu "Farme".

 

Naime, Iva i Dejan su morali da se bore kroz igru a ne kroz kviz znanja kao prošle sezone.

 

Iva Smiljanić i Dejan Stanković

Igra je podrazumevala da duelisti moraju da, držeći po jedno kokošije jaje u svakoj ruci, balansiraju i "hodaju" uz pomoć drvenog valjka (održavajući ujedno i ravnotežu na njemu) kako bi došli do cilja – korpice u kojoj će ostaviti jaja. S obzirom da sve nije išlo po planu i prvobitnim pravilima, Zadruga je uvela olakšicu pa su takmičari mogli da sa određene distance doslovno ubacuju jaja u korpicu.

 

Uspešniji u ovoj neobičnoj Igri je bio je Dejan koji je u korpici imao dva kokošija jaja u odnosu na Ivu koja je u svoju ubacila samo jedno. Potom je usledilo prebrojavanje glasova publike posle čega je odlučeno da "Farmu" napusti Iva.

 

Ona je time izgubila šansu da se bori za novčanu nagradu od 100.000 evra koliko će dobiti pobednik ovog rijaliti šou programa.

 

Da podsetimo, prvo šibicarenje sezone, koje se odigralo nedavno, prošlo je očekivano – Dejan je nervirao farmere skoro nedelju dana, i farmeri su rešili to Dejanu i da “naplate” – nominacijom za ispadanje. Publika, sa druge strane, nije bila blagonaklona prema mladoj voditeljki sa Pink televizije Ivi.

 

Dejan je štapiće dobio od Indi, Maje Odžaklijevske, Ive, Sajka, Mace, Marije (“čovek nam pojede živce”), Zorice (“uvredili ste me, ako ostanete i izvinite se možemo da komuniciramo”), Gagija (“povredio me je posle prvih 15 minuta boravka na Farmi”), Mirjane, Milene, Nemanje, Ivana, Firčija, Miloša (“neću da budem bela vrana”) i Rake. Tačnije, od svih…

 

Dejan im je odmah zahvalio na štapićima. “Navikao sam u svemu da budem prvi, prvi sam spavao u štali, prvi sam i sad, hvala vam na tome, ljubi vas vaš Dejan Stanković! Cmok!”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here