ATAImages
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Poznati glumac Ivan Bosiljčić retko govori o privatnom životu, a sada je ipak napravio izuzetak.

Glumac je najpre progovorio o kolegama.

– Karantini, sve iza nas što je sad, sve je to bilo jedno razdvajanje. Koliko mojih kolega samo vredi, zaslužuje šansu. Mnogo razgovaramo međusobno, moramo svi mi da podržimo mlađe koji dolaze posle nas – rekao je Ivan Bosiljčić, pa otkrio ko je njemu bio uzor na početku karijere.

– Nebojša Dugalić me je inspirisao na početku karijere. Nekad sam mu se divio kad sam ga gledao u publici, a posle smo igrali zajedno. Cela ta generacija će zauvek biti ispred nas – naveo je Ivan, pa se osvrnuo na porodicu.

– Ovog leta ćemo baš uživati, biće veliki odmor. Ovo leto će biti dugačko (smeh) Nina je sa 3, 4 godine dolazila u pozorište. Uživala je tad i u muzici, sad je dorasla poeziji, neke stvari ozbiljno poima. Vaspitali smo je kao da je navijač! Ako nešto joj se sviđa treba da viče: “Bravo”. Jelena i ja se dugo bavimo tradicijom, kroz folklor i igru. Ona je jedinstvena, potpuno drugačija, talentovana za sport. Pre godinu dana sama je otkrila folklor, potpuno se zaljubila u našu narodnu muziku i igru – priznao je Bosiljčić za Blic.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here