EPA/Andrej Čukić
Goran Ivanišević

Čini se da je Novak Đoković brzo preboleo poraz od Karlosa Alkarasa u finalu Vimbldona, međutim Goran Ivanišević, njegov trener i dalje pati.

Svestan je proslavljeni Hrvat da je srpskom asu teže, ali njemu je i dalje žao zbog neiskorišćenih prilika.
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, odmara posle poraza na Vimbldonu i priprema se za nastavak sezone na betonu. Dok srpski as deluje zadovoljno, Goran Ivanišević još uvek razmišlja o finalu Vimbldona.
– Još sam malo tužan, ali Novaku je teže jer je bio na terenu… Ali svaka čast Karlosu, pokazao je svetu kakav je teniser. Meč u pet setova koji mu je išao u prilog, ali Novak nije iskoristio šanse koje imate u ovakvom finalu – rekao je Ivanišević za „Nova TV“.
Novak je posle tog poraza istakao da u Alkarasu vidi mešavinu sebe, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a Ivanišević se složio sa tim.
– On je mešavina sve trojice i pred njim je neverovatna budućnost. Sve to radi sa osmehom, a imamo priliku da ga gledamo u poslednja tri izdanja ovog turnira“, istakao je Novakov trener.
Talentovani Španac u tenis je uneo novo rivalstvo jer je sada on najveći izazov za Đokovića.
– Sada svi očekuju novo rivalstvo između Alkarasa i Novaka. Iako je razlika u godinama velika, igraće još dosta finala. Pred nama je zanimljiva teniska era – poručio je Goran Ivanišević.
Novi duel Novaka i Karlosa mogao bi da se dogodi već na US Openu.

1 COMMENT

  1. Hvala ti Gorane.Uspeh Novakov je uspeh svih nas a pogotovu tvoj jer ti nisi onaj Svaba Beker.Veliki oslonac Novak ima u tebi i Nikoli pilicu koji ga je skolovao i obucio kasko da igra tenis.Ne brini braate iz Splita.Novak je najbolji i jos ce mo se radovati njegovim uspesima.Hvala ti

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here