Tanjug/AP
Ivica Dačić

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić otkrio je da je nedavno hitno morao u bolnicu jer je imao problema sa srcem.

Kako Dačić kaže, usled izuzetno niskog pulsa hitno je primljen na pregled srca i odrađena mu je koronarografija.

– Ja imam tu teoriju da sam dobro dok ne odem kod doktora. Inače ne volim da idem kod doktora. Vi znate da imam visok šećer godinama i nedavno sam imao veoma nizak puls, pa su onda lekari tražili da proverim zbog čega, pa sam onda išao na koronarografiju. Srećom, srce mi je u redu. Ali moram da vidim šta je – ispričao je Dačić.

Dačić kaže da mu je pregledom ustanovljeno da ima preskakanje srca.

– Imao sam puls 44, što je gotovo nemoguće, ali ustanovili su da imam neko preskakanje srca i moram da vidim o čemu se radi. Ali, kako i ne bi imao visok pritisak zbog svega s čim se suočavamo – rekao je Dačić.

14 COMMENTS

  1. Želim vam ozdravljenje, koliko god je to moguće. Nikad nećete moći biti mladi i zdravi kao nekada, ali što bi se reklo barem sačuvati koliko god je moguće. Pozdrav iz Sombora gosp. Dačiću.

    • Stevane koliko sam ja “zaključio”a po pitanju Kosova,gospodin Dačić bi “trebao da živi”kao kornjača,no nada potonja umire,kasno za Kosovo.

  2. Gospodine Daćiću želim vam snagu i volju da da što brže ozdravte jer vi ste meni i srpskom Narodu i više nego što slutite potrebni u ovoj današnjoj nestabilnj svetskoj situaciji.
    Živeli vi nama , živeo Narod Srbije, Živela naša Srbija…
    Zoki

  3. Meni se cini da Koferce hoce da preskace dogadjaje i da vidi na koju stranu ici. Pa kako opstaje u politici od proslog veka?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here